On nyt ollut kaikki kesken olevat työt sellaisessa vaiheessa että ei ole oikein innostanut jatkaa. Olen sitten tehnyt Vaakalle pitkää tilkkua ja ensimmäistä fifiäni. Fifissä tuntuu olevan vähän väliä jokin virhe, mutta toivon mukaan ne eivät valmiista työstä pomppaa pahasti silmille.

Ja onhan sitä pitänyt viettää paljon aikaa ulkona kun on säät suosineet. Viikonloppunakin oltiin ulkona koko ajan. Nukkumaan tultiin sisälle. Ja sen kyllä huomaa ja tuntee. Olen palanut kaikista vaatteilla suojaamattomista kohdista.

Laskettuaikakin alkaa lähenemään. 4D-ultrassa kaikki näytti normaalilta. Huomenna on sekä minulla että A2:lla neuvola. Katsotaan saanko jo tietää milloin olisi ultra kun salamatkustaja oli tuossa 4D:ssä perätilassa ja ultralla olisi vielä hyvä varmistaa onko kääntynyt. Liikkeistä päätellen ei ole kääntynyt. Mutta huomennapa saa terveydenhoitaja kokeilla ja arvailla miten päin mahtaa vauveli olla.

Laitan tähän nyt piristystä tuomaan kuvan meidän perheen uusimmasta jäsenestä, Kimistä. Kimillä on hieman erilaiset nukkumapaikka valinnat. Tässä yksi niistä ja asento mitä mukavin. 78670.jpg